Mot Alla Odds!

En unik föreläsning med berättelser om att våga utmana och att våga tänka utanför boxen när motsatsen ibland säger någonting helt  annat.

Om föreläsningen

Föreläsningen handlar om två eldsjälars resa genom arbetslivet. Med berättelser om att våga utmana och att våga tänka utanför boxen när motsatsen ibland säger någonting helt annat. Tommy & Niklas har båda lyckats med detta ur olika perspektiv. De berättar om sina resor och inspirerar kring hur man ska lyckas för att göra verklighet av sina idéer och hur de kopplar idéerna med konkret marknadsföring så det blir en verklighet.

Upplägg

  • 2 föreläsare
  • längd ca 2 tim exkl frågestund
  • 20 min frågestund

Om föreläsarna

Tommy Mäkelä, konsult.

Har under 17 år föreläst och byggt upp olika sociala nätverk av olika slag . Trots sina diagnoser ADHD och Asperger syndrom som ibland har inneburit en hel del begränsningar så har han alltid lyckats bemästra dessa till  fantastiska möjligheter. Han har spelat hockey i USA Och varit verksamhetschef för ett utbildningsprojekt i ett av Sveriges största vårdbolag.

Hans motto genom livet har alltid varit att det är olikheterna som berikar och som för oss framåt. Ensam är vi  inte starka men tillsammans blir vi ett mästerverk..

Niklas Ivarsson, Spotifyveteran och Tommys mentor

Niklas var med sedan de tidiga dagarna på Spotify. Han åkte jorden runt o försökte övertyga skivbolag o musikförlag att framtiden var ”gratis musik för alla” 17 år senare har Spotify mer än 500 miljoner användare o växer i snabb takt över hela världen. De berättar om deras resor och inspirerar oss kring hur man ska lyckas för att göra verklighet av sina idéer och hur de kopplar idéerna med konkret marknadsföring samman samt att våga tänka utanför boxen när kanske motsatsen säger något annat.

Rulla till toppen