Föreläsningar

Mina föreläsningar handlar om lösningar för att övervinna hinder och klara vardagen trots svårigheter som har funnits och fortfarande finns. I mina olika föreläsningar får ni följa mig genom den resa jag gjort med upp- och nedgångar och erfarenheter av samhället, medmänniskor och en mamma som slagskämpe för att få vara den jag är under hela uppväxten.

Jag föreläser också om vuxenlivet, att hitta och behålla ett arbete. Att lyfta detta med att se kompetensen vid rekrytering. Att som arbetsgivare våga tänka annorlunda.

På föreläsningarna kommer du som lyssnar att få ta del av intervjuer med människorna som funnits och finns runt mig och gjort skillnad. Mina föreläsningar belyser på ett unikt sätt perspektivet som medmänniska och ger praktiska råd till alla som kommer i kontakt med barn, ungdomar eller vuxna som har behov av extra stöd pga. ex. funktionsnedsättning, psykisk ohälsa eller något annat.

Foto på föreläsarna Tommy och Niklas

Mot Alla Odds!

En unik föreläsning med berättelser om att våga utmana gamla synsätt och tänka utanför boxen när omvärlden säger motsatsen eller håller dig tillbaka.

Foto på boken Självklart är du unik!

Självklart är du unik!

Föreläsning om Tommys personliga resa från liten till stor. Hur skola, familj och omgivning har format honom till den han är idag. Föreläsningen har fokus på uppväxttiden och dess betydelse för en tro på en framtid som inkluderar dig för den du är.

Foto på Tommy

När PR blir enkel

En engagerande föreläsning om hur man kan hitta styrkor i ens svårigheter och vända dem till fördelar.

Foto på skuttande människa

Alla har en diagnos

En inspirerande föreläsning om hur vi alla med diagnos eller utan ändå är rätt lika och kan mötas halvvägs.

Mötesplats för alla!

En engagerande föreläsning och livsskildring av Tommy kring betydelsen av det sociala samspelet fritidsaktiviteter har på barn och ungdomars utveckling.

Rulla till toppen