Omdömen

”Jag vill verkligen rekommendera att anlita Tommy som föreläsare. Att få en unik livsresa med hopp, inspiration och framtidstro är så viktigt. Mod ärlighet och fin berättarkonst”


Agneta Björck Föreläsare utbildare Björckhälsan AB
Foto på Marie Söderman

”Få kan som Tommy beskriva hur det är möjligt att använda sina erfarenheter av utanförskap och utmaningar till att skapa förändring. Genom mod, öppenhet, humor och klarsynthet får han sina lyssnare att utmana sina befintliga synsätt. Tommy är den mest optimistiska och positiva person jag mött och det har gjort att han river hinder och öppnar möjligheter och samverkan.”


Marie Söderman, F.d HR ansvarig, Affärsområde omsorg, Team Olivia.
Foto på Niklas Ivarsson

”Tommys drivkraft visar att det går att komma långt trots tuffa förutsättningar.”


Niklas Ivarsson, f.d. Global Head of Licensing, Spotify och Tommy mentor.
Foto på Stefan Engeseth

”Tommy Mäkelä har en unik förmåga att se styrkor i olika och unika personligheter. Underbart att Tommy sprider den förmågan i sina föreläsningar.”


Stefan Engeseth, Föreläsare, författare, konsult, VD DetectiveMarketing.com™.
Foto på Per Lange

”Tommy är en fullständig unik föreläsare som inte lämnar någon oberörd. Hans budskap har både djup och tyngd. Våga vara den du är och var stolt över detta.”


Per Lange, Föreläsare och grundare av Baaboom.
Foto på Catrin Wirfalk

”Man tror man vet och förstår och man tror man hanterar allt på ett bra sätt men ibland behöver man bara stanna upp och lyssna. Jag rekommenderar varmt Tommy Mäkeläs föreläsning som verkligen öppnade upp ögonen för mig. Hur vi kan hjälpas åt och hitta bra samarbeten på bästa sätt? Hur kan vi se varandra och varandras olikheter på ett kompletterande sätt som i sin tur skapar ett enormt mervärde? Detta och många andra viktiga frågor sätter Tommy fingret på genom att berätta om sin resa och upplevelse genom livet. Vill du vara med och göra skillnad? Se då till att boka in dig på en av Tommys föreläsningar direkt.”


Catrin Wirfalk, Styrelseproffs och f.d. VD på Speed Group AB.

Maria Andersson CFO på Matting AB

Att lyssna till Tommys berättelse om sin resa ger såväl inspiration som glädje. Med en grundmurad inställning att ingenting är omöjligt har han skapat förändring och förbättring för många. Viljan att göra gott och att alla kan göra skillnad ger värme och hopp och en välkommen kontrast till individualismen som dagens norm. Tommy ger alla som lyssnar modet att tro på sig själva och en tro på att förändring och förbättring alltid är möjlig

Rulla till toppen